Overzicht

Katena verwelkomt G√ľnter Verhelle als nieuwe collega

05/03/2012

Sinds maart 2012 is Günter Verhelle (28) aan de slag bij Katena als consultant. “Ik wil graag meewerken aan de ontwikkeling van dit jonge en ambitieuze kantoor met een verbindende aanpak. Bovendien krijg ik bij Katena de kans om samen te werken met 2 gevestigde waarden in het HR werkveld.”

Günter is arbeids- en organisatiepsycholoog van opleiding. Hij deed consulting ervaring op tijdens zijn stage op de dienst organisatieontwikkeling van het Universitair Ziekenhuis Gasthuisberg o.l.v. Roland Vermeylen (Salto Humano). Zo was hij o.a. betrokken bij de postuniversitaire HRM-opleiding van UHasselt waar hij rond strategisch HR-beleid voor het eerst samenwerkte met Leon Vliegen (toen nog HR manager bij Borealis).

Na zijn stage volgde hij een masteropleiding in General Management (MGM 2007) aan de Vlerick Leuven Gent Management School. Als HR professional wilde hij de taal van de business leren spreken om zo een betere gesprekspartner te worden.

Daarna deed hij internationale ervaring op via het European HRM master programma, een samenwerking tussen de Vlerick Leuven Gent Management School en Europese universiteiten zoals EM Lyon en de Copenhagen Business School. In dit kader werkte hij mee aan een ‘in company project’ voor Mittal Steel Duisburg (DE). Het doel was een toepasbare strategie te ontwikkelen om het potentieel en de kennis- en ervaringsoverdracht te boosten bij vergrijzende medewerkers.

In september 2007 sloot Günter aan bij het Organisation, Change en Talent team (OCT) bij Deloitte Consulting (BE). Meer dan 4 jaar lang deed hij er ruime kennis en ervaring op in veranderings- en implementatiebeheer, organisatie-, design- en talentmanagement. Zijn overstap naar Katena begin 2012 opent alvast nieuwe perspectieven waarbij hij zeker en vast een toegevoegde waarde biedt…