Overzicht

Vacature HR-verantwoordelijke bij Vlotter

18/01/2019

Vlotter is een sociale onderneming met meer dan 400 medewerkers. Onze medewerkers leveren in onze maatwerkbedrijven kwalitatief productiewerk en diensten aan bedrijven en organisaties. Bezoek onze website www.vlotter.be voor meer informatie.

Voor ons maatwerk zoeken wij een dynamische HR-verantwoordelijke die de uitdagingen van de komende jaren mee wilt aanpakken.
Ben jij op zoek naar een job waar verantwoordelijkheid nemen en leiding geven belangrijk zijn? Werk je graag in een organisatie in volle verandering en draag je daar graag actief je steentje toe bij? Wil je zowel meedenken op strategisch vlak als operationele taken uitvoeren? Krijg je energie van samenwerken met collega’s van diverse achtergronden en werk je graag aan de ontwikkeling van hun talenten? Dan is deze vacature wellicht jouw kans.

 

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie. Je bent in staat mee te denken op beleidsniveau en hebt ervaring met projectwerking. Je bent proactief in je werk en neemt daarbij ook graag operationele taken op.


Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een job aan in een bedrijf dat veel meerwaarde in onze samenleving levert en waar je in staat zal zijn om mee je stempel te drukken op de verdere ontwikkeling van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en de personeelszaken op beleidsniveau met als doel procedures rond werving & selectie, opleidingen, functioneringsgesprekken en evaluatie van de medewerkers te coördineren. Je bent lid van het management en je hebt eindverantwoordelijkheid binnen jouw domein.


Je start in Vlotter Maakbedrijf met een contract van onbepaalde duur in PC 327.01 niveau 2. Je hebt interessante verlofvoorwaarden en je hebt recht op een hospitalisatieverzekering en een bedrijfsfiets. Voor meer gedetailleerde informatie kan je terecht bij Sarah Laevaert via mail: sarah.laevaert@vlotter.be.
Ben je enthousiast over deze vacature en herken je jezelf in het gevraagde profiel? Aarzel dan niet en stuur je CV en motivatiebrief naar jobs@vlotter.be